Menőke

Kosok, Bikák, Ikrek – Ilyen szülők vagytok!

Amikor világra jön egy kisbaba, a legtöbb szülő kíváncsi arra, hogy milyen tulajdonságokat hordoz majd a csillagjegye alapján. Azt azonban, hogy miként alakul a szülők és gyerekek kapcsolata, nagyban meghatározza a felnőttek horoszkópja is, ám erről sokan hajlamosak megfeledkezni. Íme a legfőbb tudnivalók az egyes jegyekről!

A Kos-szülő

 

Erőssége: Tettre kész és gyakorlatias, minden elszántsága és határozottsága megvan ahhoz, hogy szülőként is az élen járjon, irányítson. Lendületével, pozitív energiájával ösztönzőleg hat a körülötte lévőkre is, így kihívásokban és merész célokban senki sem szenved hiányt. Foggal-körömmel harcol gyermeke jogaiért, és segíti a döntéshozatalban. Nagyra törő terveket dédelget vele kapcsolatban, értékeli a kreativitást és az újító ötleteket.

Gyengesége: Szókimondó, a tapintat és a lelkizés nem az erőssége. Önfejű, jobbára saját akaratát szeretné érvényre juttatni. Mások elképzeléseit hajlamos elengedni a füle mellett, nehéz vele kompromisszumot kötni, némi vita után azonban észérvékkel meggyőzhető. Türelmetlen, lobbanékony és ingerlékeny, gyorsan dönt és cselekszik. Olykor előfordulhat, hogy hirtelen eljár a keze. Mindig győzni akar, emiatt azonos nemű gyermeke a természetes rivalizálásnál keményebb „ütközetekre” is számíthat.

Használati útmutató: Sosem szabad megkérdőjelezni a döntéseit – ha nem értesz egyet vele, érdemes megvárni, míg szenvedélyes heve alábbhagy, s akkor ismét előhozakodni a kéréssel, kívánsággal.

Menőke-tipp: A babahordozás nem csak az újszülöttek kiváltsága, hanem a nagyobb gyerekeknek is örömteli pillanatokat szerezhet. A határozott Kos-szülőknek azért ajánlott, mert így semmi nem állhat az útjába, ráadásul a gyerekét is jobban szemmel tarthatja és érezheti minden rezdülését. Szuper választás a hordozás egy Kosnak azért is, mert a saját szemszögéből mutathatja meg a világot a kicsinek, közös felfedezéseik mindkettejük számára felejthetetlen élményt jelenthet. A határozott Kosoknak az élénk színű és leírhatatlanul kényelmes ISARA hordozókat ajánljuk, amik még vonzóbbá teszik a mamák és a babák megjelenését.

 

A Bika-szülő

 

Erőssége: A legideálisabb szülők egyike, mivel teljes biztonságot teremt, türelme szinte végtelen, lojális, nagylelkű és kedves. Örömmel áll gyermeke rendelkezésére, szívesen avatja be a konyhaművészet és a kertészet rejtelmeibe. Következetes, kitartó és megbízható, reálisan, bár olykor túlságosan anyagias szemszögből szemléli a világot. A luxuscikkekre, ínyencségekre, csodálatos növényekre nem sajnálja a pénzt, de a számára értéktelen dolgokra csak alapos megfontolás után költ. Odaadó, ragaszkodó és gyengéd, szeretetét ölelésekkel is kifejezésre juttatja. Ha gyermeke kreatív és gyakorlatias, illetve kedveli a művészeteket, a Bika-szülő személyében tevékeny és alkotó partnerre talál.

Gyengesége: Túláradó birtoklási vágya olykor túlzó majom-szeretetbe, féltékenységbe csaphat át, ami bizonyos életszakaszokban megkeserítheti a csemeték életét. Hajlamos arra, hogy túlzottan ragaszkodjon a bevált és hagyományos módszerekhez, berögzült elképzeléseihez, a különcséget, az újszerűséget, a váratlan eseményeket nehezen tolerálja. A mozgékony és impulzív gyermek olykor unatkozhat mellette, lassúsága pedig felbőszítheti a tettvágytól majd’ kicsattanó utódokat. Makacssága még híres nyugalmán is felülkerekedhet, ami miatt – szerencsére csak ritkább esetekben – teljesen kivetkőzhet magából.

Használati útmutató: Amikor kényelmesen elhelyezkedik a kanapén, jobb, ha nem zavarod. A váratlan kérésekkel hirtelen nem tud mit kezdeni, adj neki kellő időt, hogy előrukkolhasson a megfelelő válasszal! Készülj fel arra is, hogy bizonyos témákban nem tűr ellentmondást!

Menőke-tipp: A Bika-szülöttek számára elsődleges a kényelem és az életörömök élvezete – mivel imádják a gyengéd érintéseket és a testközelséget, nem kérdés, hogy a babahordozás földöntúli boldogsággal ajándékozza meg őket. Az ISARA virágos babahordozói tökéletesen tükrözik a Bikák virágos jókedvét. A fiús mamáknak ez a verzió biztosan rabul ejti a szívét!

 

Az Ikrek-szülő

 

Erőssége: A kissé labilis Ikrek-szülött látszólag kevésbé alkalmas a felelősségteljes szülői feladatok ellátására, kettős természetének köszönhetően azonban egyszerre képes felnőttként és gyermekként is gondolkozni. Ha valaki, hát ő a szavak embere, lendületes és fiatalos, a játék és a vidámság a lételeme, a játszótereken kicsik és nagyok egyaránt keresik a társaságát. Gyakorlatias, kreatív és fantáziadús, sokoldalúságát nehéz túlszárnyalni. Intelligens és gyors észjárású, ismereteit szívesen adja tovább gyermekének. Örömmel válaszol kíváncsi kérdéseire, gyakran viszi el világot látni. Mindig újabb és újabb helyeket fedeznek fel, ismeretlen ismerősökkel találkoznak, együtt ötletelnek, vitatják meg felmerülő gondolataikat.

Gyengesége: Bár az Ikrek-szülő jól alkalmazkodik a különféle helyzetekhez, a kötöttséget és a rendszerességet nehezen viseli. Nem kenyere a következetesség, a szigorú nevelési elvek betartása legfeljebb csak a tanulás, a szocializációs és kommunikációs alapszabályok fontosságára, illetve az állandó érdeklődés fenntartására hívja fel a figyelmet.

Használati útmutató: Mivel bezártságban könnyen idegessé, feszültté válik, jobb, ha hagyod, hogy szabadjára engedje gondolatait. Ha összeakasztottátok a bajszotokat, sokat segíthet egy kiadós séta, melynek során kiszellőztetheti a fejét.

Menőke-tipp: Az izgő-mozgó Ikrek-szülöttek igazán elemükben érzik magukat a nyári hónapokban, legszívesebben végigvakációznák ezt az időszakot. Kisgyerekkel – főleg ha több is van belőlük – már nem olyan könnyű a világjárás, mint a szülővé válás előtt, az ISARA babahordozók azonban nagyban megkönnyítik a jövés-menést. Akár messzi tájakat, akár hazai városokat vesztek célba, az ISARA világjáró kollekciójának tagjait érdemes magatokkal vinni! Neked melyik hordozó tetszik jobban: a Párizsi sikk vagy a Velencei szerelem?

Folytatjuk!

Az asztrológiai útmutatást köszönöm Goditnak! 🙂

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!