Menőke

Így teszed magad boldogtalanná!

Egy, a közelmúltban készült nemzetközi felmérés szerint az emberek 93% boldogabbnak és magabiztosabbnak érzi magát, ha a kedvenc ruhadarabjait viseli, nagy részük azonban retteg attól, hogy folt esik a szerelemdarabon, ezért inkább a szekrények mélyére száműzi azt, amivel nem csak a ruhatárát teszi egyhangúbbá, hanem saját boldogságának is útjába áll!

Egy 1000 nőből álló nemzetközi fogyasztói felmérés során az Ariel választ kapott arra, miért rejtegetjük kedvenc ruháinkat a szekrény mélyén és miért nem aknázzuk ki bátran és magabiztossággal a ruhatárunk adta lehetőségeket.

 

Félelmetes foltok

 

Mindennek a legfőbb oka a foltoktól való félelem, ami amúgy a kutatás szerint a világ minden táján jellemző. A legtöbben attól tartanak, hogy a ruhán esett folt talán sosem jön ki maradéktalanul, és ezzel a kedvenc darab hordhatatlanná válik. Épp ezért az emberek 82%-a kevésbé féltett ruhadarabot választ az igazán sűrű és mozgalmas napokra, vagyis úgy dönt, hogy nem kockáztatja a ruhája (sz)épségét. Ez végülis érthető, hiszen rohanó életmódunk olyan előre kiszámíthatatlan helyzetekkel állít szembe minket nap mint nap, amelyek miatt óvatosabbá váltunk és sokkal inkább az épp kéznél lévő, kevésbé féltett darabok felé nyúlunk reggelente. A felmérés szerint 10-ből 8-an inkább olyan szettet választanak ezekre a napokra, ami nem is igazán kedvenc, és éppen ezért bármi történjen is vele, nem sajnáljuk, nem féltjük azt.

 

 

Színre lép Lakatos Márk

 

A megkérdezettek csupán 8%-a nem aggódik a ruhákon ejtett foltok miatt, ami valljuk be, meglehetősen alacsony szám. De itt jön a képbe Lakatos Márk stylist és divattanácsadó, aki minden erejét beveti azért, hogy ez a szám jelentősen emelkedjen, és senki se féljen többé a ruhákat elcsúfító foltoktól: „Én úgy gondolom, hogy a ruhák azért vannak, hogy hordjuk őket. Kevés olyan dolog van a világon, amivel őszintébben tudjuk kifejezni egyéniségünket, mint az öltözködés. Idén a pasztell színek hódítanak minden fazonban és stílusban: merjük ezeket hordani rohanós munkanapra, gyerekes programokra, borvacsorára, bárhova! Öltözzünk bátran, változatosan és kreatívan, hogy magabiztosan állhassunk a mindennapok kihívásaihoz. A foltokról majd a szakértők gondoskodnak” – bátorít mindenkit az ismert és kedvelt szakember.

Menőke-tipp: Az emberek 75%-a bevallottan bátrabban viselné ruháit, ha a folteltávolítás már az első mosás alkalmával garantált lenne. Ez a hatékonyság nem álom többé, mutatjuk a ,,titkos fegyvert”: az Ariel 3in1 PODS mosókapszula, koncentrált mosószer, mely kiválóan tisztít és kimagasló folteltávolítást biztosít már az első mosáskor. A szövetszálak belsejébe hatolva eltávolít minden látható és láthatatlan szennyeződést, valamint védőréteget képez a ruha anyagán, megakadályozva a szennyeződések újbóli lerakódását. Fokozza a fehér, világos ruhák fehérségét, és segít megőrizni a színes ruhák ragyogó színét – mindez a tisztaság megszokott és jól ismert Ariel illatával.

 

 

Csak nyerhetsz vele!

 

Az Ariel a foltmentességen túl most abban is segít, hogy megtaláld a stílusodnak leginkább megfelelő új kedvenceket! Egy doboz, bármilyen kiszerelésű Ariel 3in1 PODS mosókapszula vásárlásával lehetőséged nyílhat arra, hogy közösen vásárolj barátnőddel, mintegy 200 000 forint költőpénzzel Lakatos Márk szakértő társaságában. További nyeremények, részletek és regisztráció a viseldbatran.hu oldalon és ebben a videóban található.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!